Twoje Centrum Muzyki
Majster
Mam takiego pomyślunka ,żeby zrobić dział "Download" czy cos takiego i każdy by dawał jakieś linki z muzyką ,teledyskami itp :] komuś nie chciało by się np poszukać w google downloadu jakiejś piosenki to tutaj by złożył zamówienie i aktywni forumowicze którzy dobrze znają wujka google by mu pomogli :]
Ostatnio edytowany przez Trej (2009-12-26 18:58:14)
Zdolniacha
Pomyliły ci sie pojęcia Dział to że klikasz Download i tam ściągasz, chociaż takie cóś też można byłoby zrobić. A twój pomysł Trej to może ja inaczej powiem - zrobić "wątek" z linkami do downloadu.
Ostatnio edytowany przez dratew (2009-12-26 19:35:23)
Zdolniacha
To wszystko zależy od naszego zordona. Kisilu pogadaj z kolegami i niech ci trohe pomogą xd
Ostatnio edytowany przez dratew (2009-12-27 09:35:15)
Wiejski Grajek
Nie spieszczę się tak narazie jest mało użytkowników
Majster
dratew napisał:
Pomyliły ci sie pojęcia
Dział to że klikasz Download i tam ściągasz, chociaż takie cóś też można byłoby zrobić. A twój pomysł Trej to może ja inaczej powiem - zrobić "wątek" z linkami do downloadu.
no oto mi chodziło -.-' ,ale mniejsza z tym zależy od naszego kisiela (zordona) czy takie coś powstanie
jezeli chodzi wam o sam wątek download to co wam szkodzi założyć samemu? a jak potrzebny wam dział to pomyślę xD narazie mamy mały rozgłos ale potem napewno coś zrobimy ciekawego
Wątek czy dział napewno powstanie wkrótce ,ale narazie temat zamykam //:Closed