Twoje Centrum Muzyki
Majster
Czy można było by zrobić coś aby w dziale wszystko posty nie były liczone bo widzę ludzie tu ostro sobie nabijają posty
Jeśli tak prosił bym abyście to jakoś zrobili, lecz jeśli się nie da to tez nic sie chyba nie stanie, po za tym że ludzie po kilku dniach 100+ bezwartościowych postów będą mieli...
Edit: Na większości for które znam w takich działach posty nie są liczone :3
Ostatnio edytowany przez Gasio (2009-12-28 14:35:17)
Moderator
Lol czemu nie post jak post i wszedzie powinien byc liczony.A cd postow im wiecej tym lepiej nasze forum bedzie dzialalo
Majster
No może masz rację nie wiem jak reszta, dobrze by było jak by jakiś Admin się wypowiedział
Zdolniacha
Posty świadczą o tym jak ktoś jest aktywny na tym forum. Inni wykorzystują to aby mieć jak najwięcej postów. Taki zawsze sie znajdzie
Ostatnio edytowany przez dratew (2009-12-28 15:28:21)
Zdolniacha
Jedni chcą żeby było w profilu napisana ilość postów, a inni nie. Ja myśle że powinny zostac
Majster
Z tego co wiem na innych worach Działy typu "inne" bądź jak tu "Wszystko" są wyłączone w doliczanie postów, gry typu X czy Y to tylko bezsensowne nabijanie postów, ok rozumiem masz x postów a ktoś ma o 15postów więcej to pokazuje że jest aktywniejszy, bo ma więcej postów, lecz co te posty wnoszą na nasze forum?
Takie bezcelowe nabijanie postów nie pokazuje wkładu jaki w to forum dana osoba wniosła.
Tylko posty w innych działach w których piszemy o muzyce (tematyka tego forum) powinny być liczone